Sport

2009.10.05. 19:26

U20-as vb - Debreceni állapota javult, Korcsmár játéka kérdéses a csehek ellen

Alexandria - Debreceni András várhatóan felépül szombaton szerzett combsérüléséből, Gosztonyi András is gyógyul megfázásából, de Korcsmár Zsolt játéka még mindig erősen kérdéses a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának keddi, csehek elleni nyolcaddöntőjében.

MTI

A magyar szövetség helyszíni tájékoztatása szerint az Újpest védőként és középpályásként is bevethető játékosa pár milliméteres izomszakadást szenvedett, s csak akkor fog pályára lépni, ha keddig tökéletes állapotba kerül.
   
A szakemberek úgy vélik, Csehország nagyon erős ellenfélnek ígérkezik, elsősorban a német válogatotthoz hasonlítható csapategysége miatt, ugyanakkor a védekezése messze nem tökéletes.

Az elmúlt években a magyar és a cseh korosztályos csapat jó néhány meccset játszott egymással, és ezek minden esetben két hasonló erősségű gárda kiélezett küzdelmét hozták, amelyeken a pillanatnyi forma döntött.
   
A találkozót kedden 20 órától Alexandriában rendezik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!