Sport

2011.04.15. 12:21

Mumushoz látogatnak

Megyei körkép - Herenden és a Devecser jelenlegi otthonában, Ajkán játsszák a legérdekesebbnek ígérkező meccseket a foci megyei első osztály 20. fordulójában.

Horváth Gábor

A hétvégi program szerint a Sümeg, a Devecser és az Ugod fogadja vasárnap ellenfelét, a többi meccs szombaton lesz. A kezdési időpont 16 óra.
Pét (15.)-Öskü (5.): Fontos mérkőzést nyert meg az előző körben az Öskü, amely a Sümeg elleni sikerrel a dobogó közelében tartotta magát. A sereghajtó Pét legutóbb az Alsóörssel szemben maradt alul.

Herend (7.)-Úrkút (1.): Érdekes összecsapás következhet, hiszen a listavezető mellett a Herend is remek formában futballozik tavasszal, ráadásul az úrkútiaknak nem éppen ez a kedvenc pályájuk.

Peremarton (12.)-Zirc (3.): Eddigi négy idei meccsén mindössze egyetlen pontot szerzett a Peremarton, a zirciek ennél sokkal jobban teljseítenek.
Ajka Kristály (2.)-Gyulafirátót (9.): Az utóbbi két fordulóban nagyot rontott tavaszi mérlegén a Kristály, amely kikapott, majd ikszelt. A gyulafirátótiak teljesítménye továbbra is hullámzó, a múlt héten épp Ajkán kapott ki.

Sümeg (6.)-Ajka-Padragkút (8.): Továbbra is gyengélkedik a Sümeg, a korábbi dobogós legutóbb Öskün például pofonba szaladt bele. A Padragkút az előző körben nyert, de idegenben október vége óta egyszer sem gyűjtött három pontot.

Devecser (14.)-Badacsonytomaj-Tapolca II (13.): A forduló legnagyobb rangadója. A két együttes között egyetlen pont a különbség úgy, hogy a BTFC II egy meccsel többet játszott. Ami a jelenlegi formát illeti: nagyjából azonosnak tűnnek az erőviszonyok.

Ugod (4.)-Alsóörs (10.): Nehéz elképzelni, hogy az Alsóörs képes meglepetést okozni az idén még teljesen hibátlan Ugod otthonában. Igaz, a csapatok őszi találkozóján 2:0-ra a Balaton-partiak diadalmaskodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!