Sport

2012.05.10. 12:12

Pápai sikerek a Fekvenyomó Diákolimpián

Pápa - A Pannonia Power Sport Egyesület két ifjú pápai versenyzője nagyszerűen szerepelt a Kazincbarcikán megrendezett 2012-es Fekvenyomó Diákolimpián.

Polgár Tibor

Striebl Ádám az 59, míg Rózsa Krisztián a 66 kilogrammos kategóriában méretette meg magát a középiskolás korúak mezőnyében. - A Pannonia Power SE mindig is nagy hangsúlyt fektetett az utánpótlás-nevelésre. Minden évben számos ifi és junior sikert, bajnoki címet, rekordot érnek el a fiataljaink. Az idei évi Fekvenyomó Diákolimpián Striebl Ádám negyedik helyezett lett. Hozzátenném, hogy ugyanannyit nyomott, mint az első helyezett, csak nekünk 2:1 arányban nem adták meg a gyakorlatot - tájékoztatta lapunkat Farkas Tamás, a Pannonia Power SE elnök-edzője, akitől megtudtuk azt is, hogy egy helytelen és rosszindulatú bírói döntés már az elején hátrányba hozta Ádámot. 

- A verseny színvonaláról és a bírói döntés helytelenségéről mindent elmond, hogy a díjátadás után az Ifi-Junior Fekvenyomó Magyar Válogatott szövetségi kapitány beválogatta Striebl Ádámot a csehországi világbajnokságra készülő magyar keretbe. Ugyancsak ifi válogatott lett a másik versenyzőnk, Rózsa Krisztián, aki egyre inkább elhatalmasodó influenzája ellenére három érvényes gyakorlattal, 105 kilógrammos kiváló teljesítménnyel maga mögé utasította a 66 kg-os kategória mezőnyét - mesélte lapunknak a büszke edző. Farkas Tamás természetesen elégedett volt tanítványaival, hiszen mindegyikük kiemelkedően teljesített a rendkívül erős mezőnyben. A Pannonia Power SE elnöke ezúton is köszöni Pápa városának és a támogatóiknak, hogy versenyzői részt vehettek a Fekvenyomó Diákolimpián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!