Sport

2013.02.07. 13:51

A magasabb osztályú együttesek győztek

Mindkét megyei NB III-as labdarúgócsapat magasabb osztályú, másodikvonalbeli ellenfelek ellen folytatta téli bajnoki felkészülését.

Horváth Gábor

Lombard II_Tatabánya
2:5 (1:2)
Pápa, 50 néző. Lombard II: Baracskai - Enyingi I, Németh, Venczel (Leja), Enyingi II - Horváth T., Kalmár I (Kastély), Somogyi - Seye, Radics (Schönberger), Kalmár II (Csepregi). Edző: Nagy Mihály. Hazai gólszerzők: Somogyi, Seye.

Jól kezdte a mérkőzést a Pápa, amely a 10. percben meg is szerezte a vezetést. A Tatabánya a félidő hajrájában fordított. A második félidő feléig kiegyenlített játék folyt a pályán, majd a hajrában fölénybe került az NB II-es vendéggárda.

 

A fürediek gólját Boromisza (14-essel) szerezte a Csákvár ellen (Fotó: Orosz Péter)

 

Balatonfüred_Csákvár
1:2 (0:2)

Balatonfüred, 50 néző. Gólszerző: Boromisza G., illetve Imrik (11-esből), Vinicius. Büntetőből szerzett vezetést az NB IIes Csákvár, amely a 30. percben megduplázta előnyét. A második félidőben mindkét együttes edzője sokat cserélt. A 78. percben Boromisza Gábor szépített. Pető Tamás csapata bizonyította: remek erőben van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!