Sport

2013.04.21. 13:13

Egy-egy iksz és vereség a hétvége mérlege

Nem tudott nyerni a Füred, ennek ellenére a Mosonmagyaróvár döntetlenje miatt nem kellett lemondania az első helyről a labdarúgó NB III Bakony-csoportjában.

Horváth Gábor

Répcelak_Balatonfüred 2:2 (2:0)

Répcelak, 100 néző. V.: Móri. Répcelaki SE: Kovács V. Orbán, Koncz, Balassa, Pados, Nyírő, Imre, Ivancsics, Csordás (Baranyai), Beke (Kádár), Dancsecs (Simon). Edző: Balassa Pétert. Balatonfüredi FC: Filipánics Tar, Szabó, Ramirez, Gubicza, Babics, Tóth, Burcsik (Boromisza D.), Tornyai, Benedek (Babik), Kovács G. Edző: Pető Tamás.

A 12. percben egy szöglet után Balassa senkitől sem zavartatva fejelt a kapuba, 1:0. A 24. percben Csordás szabadrúgása után került a hálóba a labda, 2:0. A második játékrész füredi rohamokkal indult. A 70. percben Kovács Gábor 16 méterről szenzációsan emelt a répcelaki kapuba, 1:2.

A 72. percben Tornyai az alapvonalról pontosan beadott labdáját, Babik hanyatt vetődve ollózva lőtte a hazai kapuba, 2:2. Egy félidő előnyt kapott gálánsan a hazai csapat. Jók: Balassas, Csordás, Koncz, illetve Leandro, Tornyai, Babik. Pető Tamás: - Megint hátrányból kellett felállni, de így is elsők vagyunk.

NTE_Pápa II 2:0 (0:0)

Nagykanizsa, 100 néző. V.: Vass. NTE: Szekeres Rákhely, Cserfő, Mavolo, Szép, Boros, Nagy (Mód), Szőke (Rieger), Babati, Horváth, László (Petanovics). Edző: Visnovics László. Pápa II: Markek Enyingi I M. (Kalmár B.), Dóczi, Enyingi II M., Kastély, Radics (Kovács), Somogyi, Horváth T., Ughy (Horváth Á.), Kalmár D., Páli. Edző: Nagy Mihály. A vendégek nyújtottak többet az első félidőben.

A 61. percben egy szögletnél többen is elvétették a labdát, amit Cserfő egy méterről a kapuba kotort, 1:0. A 83. percben nagy pápai lehetőség maradt ki. A kontratámadás végén Petanovics nem hibázott, 2:0. Nagy Mihály: Három újoncot avattunk, és nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Komoly helyzeteket hagytunk ki.

 

A Balaton-partiak csatára, Kovács Gábor szerezte csapata első gólját RépcelakonFotó: Gáspár Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!