Sport

2013.05.29. 06:10

A vb-érmes Halzer és nemzeti bajnokok a Bikemag Eplény Kupa nevezői közt!

Célegyenesbe ért a június 2-án megrendezésre kerülő Bikemag Eplény Kupa magyar kupafutam.

Nagy az érdeklődés a kerékpártesztelésre és a mezőny is biztatóan alakul.

Az eddigi nevezők közt sok amatőr versenyző mellett országos bajnokok és már több külföldi versenyző is leadta nevezését.

A Veszpémi Kerékpáros Egyesület által az eplényi Bringarénába szervezett mountain bike cross country futam illusztris nevezői listájában szerepel a szlovén Miha Halzer is, aki idén már egy világkupa harmadik és negyedik helyezést tudhat magáénak a hegyikerékpár eliminátor versenyszámában, tavaly pedig vb-ezüstérmet szerzett.

Az izgalmas futamok az amatőrök versenyével és Fiskál János Eplény község polgármesterének megnyitójával 9 órakor kezdődnek és a 15 órakor startoló Elitek viadalával zárul.

A futamokkal párhuzamosan zajló ingyenes kerékpártesztelés keretében mintegy 30 különböző, magas színvonalú hegyikerékpárt próbálhatnak a kilátogatók, ami legalább olyan vonzó programnak ígérkezik a nem versenyzők számára, mint maga a derby! A kerékpárteszt mellett a Beurer Egészségsátorban ingyenes egészségügyi méréseket végeztethetnek.

Bővebb információk a verseny honlapján olvashatók: http://eplenykupa.bringasandras.hu/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!