Sport

2013.05.24. 09:02

Lemondott az MKB Veszprém elnöke

Rendkívüli közgyűlést tartottak az MKB Veszprém KC-nál, ahol a tagok elfogadták a klub elnökének lemondását - értesítette lapunkat a kézilabda egyesület hivatalos internetes oldala.

Horváth Gábor

Dr. Hunyadfalvi Ákos írásban kérte felmentését, indoklása szerint civil foglalkozása és a klub vezetése jelentette kettős terhet, amely az utóbbi időben tovább nőtt, felelősséggel már nem tudja ellátni. A tagok a klub új társadalmi elnökének Dr. Fonyó Károly elnökségi tagot választották.

A klubbal kapcsolatos átigazolási hír, hogy az MKB és Carlos Ruesga útjai egyre közelebb vannak egymáshoz. A spanyol irányító, aki egyébként részt vesz Carlos Perez június 9-i búcsúmeccsén, hamarosan aláírhat a bakonyi csapathoz. A 28 éves, idén világbajnoki címet nyerő Ruesga jelenleg az Ademar León alkalmazásában áll, a Veszprémhez Császár Gábor pótlására érkezhet. 

- Nagyon sajnáljuk, hogy így döntött, nagyon sok a munkája, ezért határozott így. Mi a klubnál továbbra is számítunk a segítségére - nyilatkozta a Naplónak Kálomista Gábor, az MKB Veszprém KC társelnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!