Sport

2013.12.28. 13:28

Mocsai Tamás Veszprémben

Az év utolsó napjaiban váratlan átigazolási hírt adott közzé a megyeszékhely férfi kézilabda egyesülete.

Horváth Gábor

Az MKB–MVM Veszprém KC félesztendős szerződést kötött Mocsai Tamással, a német Hannover balkezes magyar átlövőjével. A válogatott kézilabdázó a klub indoklása szerint Nagy László pótlására érkezik. Mint ismeretes, a veszprémi csapatkapitány ősszel megsérült, de úgy volt, hogy mindössze két hetet kell kihagynia, nem súlyos a problémája.

Most viszont elképzelhető, hogy a játékosnak rakoncátlankodó térde miatt a januári Európa–bajnokságot is ki kell hagynia.Tamás a második Mocsai Veszprémben, ugyanis édesapja, a jelenleg a szövetségi kapitányi feladatokat ellátó Mocsai Lajos évekig vezette a bakonyi alakulatot.

A hosszú évek óta Németországban kézilabdázó Mocsai Tamás a Hannover együttesétől kerül a veszprémiekhez. Előbbi nem kért átigazolási pénzt a magyar bajnoktól, a játékos kérésére beleegyezett a szerződésbontásba, az új kontraktus hivatalosan január elsejétől lép életbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!