Sport

2014.01.15. 10:35

Most kezdődik a teremfoci-harc

Lezárult a Balatonfüredi Kispályás Labdarúgó Szövetség téli teremfoci bajnokságának a selejtezőköre. A résztvevők hétvégén már osztályokba sorolva folytatják a küzdelmet.

Horváth Gábor

Idén huszonnégy csapat nevezett a hagyományos küzdelemsorozatra. A résztvevők a selejtezőben hét csoportba sorolva játszottak körmérkőzéseket, az első helyezettek kiegészülve a legjobb csoport másodikkal az első-, a másodikak és a két legjobb csoport harmadik a másod-, a többiek pedig a harmadosztályba kerültek. (A számításnál nem vették figyelembe a négyes csoportok utolsó helyezettjei ellen elért eredményeket.)

A bajnokság amelyet idén először játszanak futsallabdával már a selejtezőben látványos és izgalmas küzdelmet hozott. A Racer csapata például jobb gólarányának köszönhetően lett a legjobb csoport második.

A balatonfüredi teremlabdarúgó bajnokságban huszonnégy csapat lép pályára hétről hétre (Fotó: Penovác Károly)

Az együttesek január 19-én, vasárnap kezdik a pontvadászat fő szakaszát. A program délelőtt 11 órakor indul a Balaton Szabadidő-központban.

Az osztályok mezőnye, I. osztály: La Riva, Szafarimabecsucsa, Nívó, Csopak, Füred Fanatics, Black City, Racer, Red Scorpions. II. osztály: Balatonszőlős, Vitaking, Zánka, FC Next, Korona Panzió, Pokol Team, Zibunda, Goóol Sport. III. osztály: Pécsely up, Globo Gym, Penalty, Pécselyi Team, Csopak Junior, Dö-Me, Balaton Alarm, Gyaka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!