Sport

2016.04.08. 14:33

VKSE-Dabas: sikerre éhes a veszprémi alakulat

Veszprém - Egyre izgalmasabban alakul a férfikézilabda NB I/B-s bajnokság, ahol szombaton 18 órakor rangadót játszik a jelenlegi ezüst- és bronzérmes, vagyis a Dabast fogadja a Veszprémi KSE.

B. Virág Rita

A VKSE előrehozott mérkőzésen lép pályára szombaton, ugyanis a válogatottbeli elfoglaltságok miatt más csapatok pihennek.

Zsigmond György tanítványai számára különös jelentőséggel bír a hétvégi derbi, hiszen amennyiben győztesen hagyják el a pályát, úgy egy pontra megközelítik a Dabast, és még versenyben maradnak a második helyért.

Jelenleg a Dabas 33 pontos 21 forduló után 15 győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel. A VKSE-nek 30 pontja van, amely 12 sikerből, hat döntetlenből és három fiaskóból jött össze.

- A Budakalász elleni iksz után kikaptunk Győrben. Úgy gondolom, mindkétszer csakis magunkat okolhatjuk a történtekért. Épp ezért jól jönne a srácok lelkének egy rangadó megnyerése - nyilatkozta Zsigmond György, a VKSE mestere. - Nem lehet panaszom a fiúkra, dolgoznak becsülettel, de az elmúlt hetek eredményei érthetően mély nyomokat hagytak bennük. Ezen szeretnék változtatni, hogy újra elinduljunk fölfelé - fogalmazott a szakember. Ősszel a Dabas ellen 21:21-es döntetlent ért el a VKSE, de akkor foghíjas volt a csapat, hiszen Pásztor, Lelkes és Kis nem tudott játszani. Most egyelőre úgy tűnik, csak Pásztor maródi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!