Sport

2016.07.04. 09:06

Megvan az új edző Veszprémben!

Veszprém - A megyeszékhely NB III-as labdarúgócsapata új edzőpárossal kezdte meg a felkészülést. Egy biztos távozó van, valaki az NB I-ben van próbajátékon, rengeteg még a kérdőjel.

Horváth Gábor

A megye I-es bajnok, az NB III-as indulási jogot osztályozón kivívó VLS Veszprém elkezdte a felkészülést a következő idényre. A kispadon az új csapat alapjainak lerakását vállaló Kozma Csaba-Rugovics Vendel párost Lantai Balázs és Orbán Tamás kettőse váltja.

Lantai Balázs (középen) az előző idényben a Balatonfüredi FC-t irányította (Fotó: Stiger Ádám)

Szabó Péter ügyvezető kérdésünkre elmondta: az érkező edzők rutinosak és nem mellesleg veszprémi kötődésűek, ez mind fontos szempont volt a választásnál. Lantai az előző idényben a Balatonfüredi FC-t irányította a harmadosztályban, Orbán Tamás pedig hat éve NB III-as bajnoki címig vezette a Veszprémet.

A csapatnak egyelőre nincs otthona, hiszen a harmadik vonalban már nem lehet műfüvön szerepelni, a stadion felújítását pedig épp most kezdték el.Ami a keretet illeti, rengeteg még a kérdőjel. Szabó Pétertől megtudtuk, egy biztos távozó van, Bognár Péter csapatkapitány mostantól teljes egészében a futsalra koncentrál. (Ő az előző idényben egyszerre volt tagja az 1. Futsal Club Veszprémnek és a nagypályás együttesnek.) Horváth Valentin és Zachán Péter jelenleg próbajátékon van, utóbbi az NB I-es Paksnál.

A klub több játékossal is tárgyal, elsődlegesen szeretnék egyben tartani a jelenlegi keretet, de körülbelül 4-5 emberrel erősítenének is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!