Sport

2016.11.15. 10:49

Érmekkel nyitották a szezont

Veszprém - A nyári tréningek és edzőtáborok után elkezdte a versenyszezont a Balaton Fitness SE, amely remekül szerepelt az első őszi megmérettetésen.

Horváth Gábor

Kezdésként Mogyoródra utazott a veszprémi csapat, amely a nyugat-magyarországi fit-kid dance és dance show versenyen vett részt.- A nyári edzések és a sok edzőtábor sokat segített az eredményes szereplésben, a gyerekek ismét nagyszerűen szerepeltek - tudtuk meg Csapó Zsuzska edzőtől, aki természetesen az eredményeket is részletezte.

A 2A korcsoportban rögtön a Balaton Fitness versenyzőjének nyakába került az aranyérem Vajda Alexa Boglárka személyében, ugyanitt Budai Alexa az előkelő negyedik helyen végzett. A 2B korcsoportban szintén sikerült egy balatonos lánynak, Baumgartner Orsolyának beverekednie magát az első hatba, ő az ötödik helyen zárt.

A Dogs című koreográfia az első korcsoportban második lett Fotó: Edelényi Veronika

A harmadik korcsoportban a dobógó második fokára állhatott fel Fazakas Hanna, míg a negyedik korcsoportban Budai Csenge negyedik, Fóris Hanna pedig ötödik lett. Az ötödik korcsoportban Szücs Regina, aki alig egy hónapja ismerkedett meg a fit-kid sportággal első versenyén bronzérmet szerzett. A hatodik korcsoportban a dobogón két Balaton Fitnesses versenyző is állhatott: Lendvai Dóra Laura kiváló gyakorlattal nyert, míg Erdélyi Luca a harmadik helyen zárt.

A csapatok versenyében szintén arattak a veszprémi gyerekek.

Az első korcsoportban második lett a Dogs című koreográfia (Takáts Barbara, Kóródi Odett, Kókai Lili, Kasszián Adél, Literáti-Nagy Dorottya), a második korcsoportban pedig első az I love you baby (Oosthuizen Nicole Lujza, Budai Csenge, Fóris Hanna, Fazakas Hanna, Fehér Hanna, Lendvai Réka, Takó Dorka, Baumgartner Orsolya), ötödik a Multimilliomos jazzdobos (Farmakis Sztefanosz, Fehér Gréta, Idrányi Lilla, Králik Naomi, Kerekes Petra, Ferenczi Dorina,Vajda Alexa, Budai Alexa).

A harmadik korcsoportban szintén a Balaton Fitness versenyzőinek nyakába került az aranyérem, név szerint: Farmakis Szófia, Holczer Fanni, Kasszián Réka, Novák Boglárka, Erdélyi Luca, Lendvai Dóra, Felber Rebeka.Csapó Zsuzska mellett Edelényi-Szabó Veronika és Mészáros Péter készítette fel a versenyzőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!