futsal nb II

2019.02.06. 13:36

Idegenben játszott döntetlent a Tihanyi FC

Kétgólos hátrányból felállva játszott döntetlent a Tihanyi FC idegenben a futsal NB II nyugati csoportjának legutóbbi körében.

Horváth Gábor

Petróczi Márton (fehér mezben) kétszer volt eredményes a REAC otthonban

Fotó: Pesthy Márton/Napló

ELTE-BEAC–Tihanyi FC 2-2 (1-0)

Budapest. V.: Deme, Nyekita, Bátori. ELTE-BEAC: Hoffer Cs. – Sélley, Dunai, Spáth, Soltész. Csere: Sajben, Csorba, Jung, Appl, Béni, Szekér. Edző: Dunai András. Tihanyi FC: Mits – Hoffer L., László, Vörös, Petróczi. Csere: Endresz, Ihász, Dévényi, Erdősi, Imreh, Kovácsfi, Németh, Boromisza. Edző: Németh Gábor.

Gólszerző: Soltész (8.), Jung (26.), illetve Boromisza (30.), Petróczi (34.).

Kiállítva: Csorba (39.).

Az ELTE-BEAC vendége volt a futsal másodosztály nyugati csoportjának huszadik fordulójában a Tihanyi FC.

A házigazdák kezdték jobban a meccset, a fővárosi csapat már a nyolcadik percben előnyhöz jutott, amely a második játékrész elején duplázni tudott. A vendégek nem adták fel a küzdelmet, a korábban az élvonalban szereplő Boromisza Gábor és Petróczi Márton góljaival egalizálni tudtak.

A tihanyiak jelenleg a nyolcadik helyen állnak a pontvadászatban, Németh Gábor legénysége eddig 29 pontot gyűjtött. Az ELTE-BEAC 16 egységgel az utolsó előtti, 11. helyen tanyázik.

A félszigeti alakulat legközelebb hétfőn este lép pályára, Alsóörsön fogadja az 5 Stars-Érdi VSE-t. Az összecsapás este nyolc órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!