Információkkal gazdagodtak az egészséges életmódról

2019.08.06. 09:00

Ismét népszerű volt a Veszprémi Asztalitenisz SE nyári tábora

A tábornak a Noszlopy Gáspár iskola tornaterme adott otthont.

Horváth Gábor

Kezdők és versenyzők egyaránt részt vettek a Veszprémi ASE nyári programján Fotó: VASE

A csarnokban kilenc asztalon pattogott a labda a reggel nyolctól délután ötig tartó foglalkozásokon. A kezdőszinttől a versenyzőkig mindenki megtalálta a maga versenytársát, edzőpartnerét. A legkisebbek a helyes ütőfogás elsajátításával kezdték, mielőtt az asztalhoz álltak, a kicsit tapasztaltabbak egymás ellen meccseltek, az igazolt játékosok pedig edzésprogramjuknak megfelelően gyakoroltak. A munkát szakedzők felügyelték.

Kezdők és versenyzők egyaránt részt vettek a Veszprémi ASE nyári programján Fotó: VASE

A pingpong mellett számos egyéb külsős program, játék, verseny, sport színesítette a tábort, amely az ÁNTSZ által tartott előadással zárult, ezen a gyerekek sok igen hasznos információval gazdagodhattak az egészséges életmódot illetően.

Az esemény szervezői bíznak benne, mindenki örömét lelte az idei táborban, talán többen is megkapták a kezdőlökést ahhoz, hogy szeptembertől asztalitenisz-edzésre járjanak, vagy akár szurkolóként látogassanak ki a Veszprémi ASE NB-s csapatainak meccseire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!