Sümeg

2011.09.22. 04:54

Szabadtéri fitneszpark

Veszprém - Több millió forintos beruházás keretében valamint a szabadtéri egészséges testmozgás előmozdítása jegyében fitnesz eszközöket telepített az önkormányzat a Barátság parkba, a meglévő játszótér melletti területre.

Szausev Xénia

Schmidt István, a polgármesteri hivatal városfejlesztési irodájának vezetője, lapunk megkeresésére elmondta, öt statikus és négy dinamikus (mozgó alkatrészekkel ellátott) eszközt helyeztek ki a parkba.

- Az eszközök rendeltetésszerű használatának bemutatására külön információs tábla szolgál majd  - hangsúlyozta az irodavezető, hozzátéve a milliós beruházás keretében négy padot és egy szemétgyűjtőt is kihelyeznek valamint a környező zöldfelületet facsemetékkel és cserjékkel bővítik.

A felnőttek és gyerekek számára egyaránt használható sporteszközök remek kikapcsolódást nyújtanak. A szabadidős élmény mellett jó alkalmat ad a sportolásra, edzésre. Az eszközök tartósak, masszívak, tervezésük során a könnyű használhatóságra is ügyeltek. A beruházás összköltsége bruttó három és félmillió forint.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!