Sümeg

2013.06.21. 11:39

Búcsúzó gyerekek

Sümeg - Három osztály tanulói búcsúztak el a napokban a Ramassetter Vince Általános Iskolától.

Szijártó János

A ballagóktól az iskola fényképével és kézfogással búcsúzott Bebesi Józsefné igazgató, Szántó Rudolfné igazgató helyettes, dr. Takács Nóra, a tankerület igazgatója és Rátosi Ferenc sümegi polgármester.

- Nem elég a jó szelet várni, tudni kell, hol akarunk kikötni ű szólt a ballagókhoz a polgármester. - Ti, akik most búcsút vesztek iskolátoktól, sok szép eredményt értetek el, akár a tanulásról, akár a sportról van szó. rizzétek meg a továbbra is a szorgalmatokat, és legyetek büszkék arra, hogy magyarok vagytok - hangsúlyozta. Dr. Takács Nóra a járási tankerület igazgatója sikeres életpályát kívánt a nyolcadikosoknak.

- Tavaly még ti szerveztétek a nyolcadikosok búcsúestjét, tegnap pedig számotokra készítették a hetedikesek a tábortüzet, amely körül egymást átölelve énekeltétek, hogy Múlnak a gyermekévek - mondta köszöntőjében Bebesi Józsefné igazgató. - Elhelyeztétek a főbejáratnál a lakatot, melynek kulcsát megőrizzük. Emlékezni fogunk rátok, bennünk élnek az együtt töltött évek, fűzte hozzá az igazgatónő, aki a családok önzetlen segítségét is megköszönte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!