Sümeg

2015.08.30. 07:59

Világbajnok párbajtőröző a gólyák között

Sümeg - Az immár nyolcadik gólyatáborban Rédli András világ- és Európa-bajnok párbajtőrözővel is megismerkedhettek a Kisfaludy gimnázium tanulói.

Tóth B. Zsuzsa

A különleges és minden bizonnyal hosszú ideig emlékezetes, de mindössze egy napos tábort a Diákönkormányzat szervezte Némethné Tóth Mónika tanárnő irányításával.

A jeles programra már reggeltől fogadták a legfiatalabb Kisfaludy-sokat a felsőbb évfolyamos tanulók és tanáraik.

A képen Rédli András és az osztályfőnökök láthatóak a sümegi gimnázium gólya táboros diákjaival. Fotó:Kisfaludy gimnázium

A tornateremben Szeidlné Lakos Éva igazgató köszöntője után zenés bemelegítő tornával kezdődött a nap, majd a legfiatalabb tanulók osztályfőnökökei, Bárány József és Pintér Zoltán megtartották az első rendhagyó osztályfőnöki órát. A nap további részében csapatépítő, közösségfejlesztő feladatok segítségével ismerkedtek egymással és a sümegi intézménnyel a gólyák. A játékos formában zajló zenefelismerés, történetírás, történelmi film szinkronizálás során remek volt a hangulat. Délben az iskola ebéddel vendégelte meg a lelkes fiatal diákokat.

A táborba aztán meglepetésvendég is érkezett Rédli András világ- és Európa-bajnok párbajtőröző személyében, akivel kötetlenül beszélgethettek a fiatalok. Az egyébként is eseménydús nap zárásaként pedig a gimnázium nemrég alakult zenekara tartott koncertet.

A Kisfaludy-s gólyákat az élmények mellett több meglepetés és emléklap is emlékezteti majd sümegi gimnáziumi éveik első napjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!