Tapolca

2015.04.12. 20:36

Fenyvesi Zoltán: továbbra is a térség fejlődéséért fogok dolgozni

Az eredménytől függetlenül a térség fejlődéséért, az itt élők boldogulásáért dolgozik majd a tapolcai választásokon Fidesz-KDNP-s színekben indult képviselőjelölt, aki gratulált a "választás győztesének, Rig Lajosnak".

Fenyvesi Zoltán vasárnap este Tapolcán újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a választás eredményétől függetlenül továbbra is a munkahelyteremtést, a meglévő munkahelyek megőrzését tartja a következő időszak legfontosabb feladatának, illetve azoknak az embereknek a támogatását, akik a "hátukon cipelik ezt az országot". Továbbra is azon lesz, hogy a térség fejlődjön, számára ez becsületbeli ügy - hangsúlyozta.

Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyűlési képviselőjelöltje nyilatkozik a sajtónak Tapolcán 2015. április 12-én. Ezen a napon tartották a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választást Veszprém megye 3-as választókerületében. Az adatok 99,13 százalékos feldolgozottsága alapján Rig Lajos, a Jobbik jelöltje kapta a legtöbb szavazatot. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd


Hozzátette, számtalan lakossági fórum és konzultáció arról győzte meg, hogy az itt élők a szívükön viselik ennek a gyönyörű vidéknek a sorsát. Fenyvesi Zoltán köszönetet mondott családjának, a Fidesz-KDNP önkénteseinek és azoknak a választópolgároknak, akik javaslataikkal segítették a munkáját, valamint és gratulált a választás győztesének, a jobbikos Rig Lajosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!