Tapolca

2015.04.12. 16:24

Így kampányolnak a jelöltek az interneten

Tapolca - Szinte valamennyi képviselőjelölt, köztük a közvéleménykutatók által legesélyesebbnek tartott három politikus is, aktívan kampányol a facebookon.

Szám Dorottya

Gyönyörű időnk van, tudom, hogy ilyenkor sok a munka, későn jött a tavasz. De arra buzdítok mindenkit, hogy 19 óráig még keresse fel a szavazóhelyiséget, szánjon 5-10 percet a kerti munka közben és utána arra, hogy leadja szavazatát - üzeni Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje.

Pad Ferenc, az MSZP, a DK és a Magyar Szolidaritás Mozgalom jelöltje a kormányváltás ígéretével buzdítja szavazásra a facebookos követőit.

Óriási lehetőség! Egy szavazat még hiányzik! Ön buktathatja meg a jobboldalt - olvasható a politikus internetes oldalán.

Rig Lajos a korrupció elleni küzdelemre helyezi a hangsúlyt mondanivalójában.

- A lakossági fórumok során azt tapasztaltam, hogy az emberek változást szeretnének, hiszen az elmúlt 25 évben nem volt olyan kormánya Magyarországnak, akinek ne lett volna korrupciós ügye és ebből már elegünk van. A korrupció felszámolása nagyon sokat jelentene az országnak. Ezt azzal kezdenénk, hogy dupla büntetést szabnánk ki a politikusokra, eltörölnénk a mentelmi jogot, megszüntetnénk az elévülési időt és feloldanánk a titkosításokat.

A választásról részletesen itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!