Tapolca

2014.08.15. 07:57

Ünnepi napok és borhét Tapolcán

Tapolca - A csütörtök esti felvonulással kezdődtek meg az idei Tapolcai ünnepi napok és borhét programjai.

Szijártó János

Nagy érdeklődés kísérte a felvonulókat, akik mazsorettek vezetésével masíroztak végig a városon a Köztársaság térig. Az ünnepélyes megnyitón kihirdették az idei borverseny eredményeit, majd a vásári forgatag első napján Caramel adott koncertet. Másnap, pénteken Fassang László zongoraművész hangversenyét tekinthette meg a közönség a Nagyboldogasszony Római Katolikus Templomban. Utána a rockkedvelők örülhettek, hiszen a Lord együttes lépett színpadra.

Izgalmasnak ígérkezik a vasárnap, hiszen ekkor rendezik meg a tizenhatodik tapolcai pörköltfőző versenyt, és ezen a napon lép színpadra Koós János. Hétfőn többek között a By the Way és Vastag Csaba, kedden a Stoned, Takács Tamással és Fekete Jenővel, szerdán Márió mutatkozik be. Ezen a napon természetesen tűzijáték is lesz, ami a rendezvénysorozat zárása is egyben. Az ünnepi napok idején a környékbeli borok hatalmas kínálatával, számos helyi fellépővel, kézműves vásárral találkozhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!