Veszprém

2015.10.25. 21:35

Frenetikus szereposztás

Ötven érdeklődő ember indult teli izgalommal és komoly elvárásokkal Veszprémbe, a Petőfi Színházba, hogy megnézze a Tokaji aszút, aminek igen komoly dicsérő előhangjai felkorbácsolták a színházszerető gyepesiek érdeklődését.

Civil Tudósítónktól

A Gyepesi Örökségünk Egyesület szervezte színházlátogatás sokadszorra mozgatta meg az esőtől és rossz időtől megfáradt, otthonaikba bújó gyepesieket, akiket az úton mosolygó napsugár és simogató szellő is elkísért. Az elvárások beigazolódtak, a beharangozó kritikák igaznak bizonyultak: az operettrajongók frenetikus szereposztásban, virtuóz játékot mutató, nevetőizmokat komolyan megmozgató előadásnak lehettek tanúi. Szem nem maradt szárazon a majd' három- órás játék alatt. Hazafelé a buszon a slágereket dúdolva és a poénokat ismételve utaztak a gyepesiek, akik e nagyon jól sikerült színházlátogatás után buzgón biztatták Áment Márton elnököt, hogy szervezzen ismét egy hasonlóan emlékezetes estét. A színház repertoárját áttanulmányozva, komoly esély van arra, hogy a gyepesiek ez évben még helyet foglalnak a Petőfi Színház nézőterén.

Vargáné Czobor Andrea
Ajka-Bakonygyepes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!