Ajka

2016.03.16. 16:12

Padragkúti tervek

Ajka-Padragkút – A településrészt érintő fejlesztési elképzelésekről tartott tájékoztatót a művelődési házban Tóth Gergely, az önkormányzat stratégiai és fejlesztési referense.

A megbeszélésen, amelyre meghívták az érintett terület intézményeinek vezetőit, a civil szervezetek elnökeit és a lakosokat, elhangzott, hogy közösségi térré kívánják alakítani az egykori ipari területet, fejlesztik a védőnői szolgálat épületét, valamint folytatják a kerékpárút építését. Lakossági kérdésre válaszolva Tóth Gergely elmondta, hogy a kerékpárút építésére csak meghatározott gépjárműforgalom felett kapnak a szakhatóságoktól engedélyt, a feltételnek csak a Padragon átvezető út felel meg, a mellékutak gépjárműforgalma nem éri el a szükséges mértéket. A helyi tömegközlekedést gyakran igénybe vevők kérték, hogy a megállókba helyezzenek el kerékpártárolókat, amelynek főleg a bevásárlásból hazafelé tartók vennék hasznát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!