Ajka

2015.09.16. 16:02

Átadták a tornacsarnokot Ajkán

Ajka - Ezer négyzetméteres világszínvonalú padlóval elkészített tornacsarnokot és öltözőit adtak át kedden a Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium épületében.

Penk Tímea

Az ünnepélyes átadón Schwartz Béla polgármester elmondta, hogy a felújítás kiterjed a fűtési rendszer, a kijárati kapuk, a mennyezet, a fal renoválására, illetve a pálya felfestésének a munkálataira is. A 66 millió forintos beruházás jelentős része két helyi cég társasági adójának a felajánlásából valósult meg.

 

A Kézilabda Klub Ajka elnöke, Meinczinger József vette át a megújult létesítményt, aki megköszönte a magas szintű együttműködést. Elmondta, hogy az utóbbi években a száz tagot meghaladó klub nehezen tudta megoldani az edzéseket. Biztos abban, hogy a megújult tornacsarnok megfelelően szolgálja a város fiataljainak az érdekeit, és minél több játékossal minél jobb eredményeket tudnak elérni.

Az ünnepélyes megnyitó után a KK Ajka, valamint HSE és az Ajkai Kosárlabda Egyesület csapatának bemutató mérkőzést tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!