Ajka

2016.05.03. 16:33

Gyermekvédelmi program: fogadóórát tartottak a szülőknek

Ajka – Különleges gyermekvédelmi programot indított a járási közbiztonsági egyeztető fórum ifjúságvédelmi munkacsoportja. Védőnő, családgondozó, iskolarendőr és gyámügyi ügyintéző várta a Borsos Miklós Általános Iskola Eötvös utcai épületében a szülőket kedden délután.

Penk Tímea

A munkacsoport vezetője, Bárány Péter gyámügyi szakügyintéző, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal munkatársa elmondta, hogy a tanári fogadóóra időpontjában egy külön helyiségben kaptak helyet a gyermekvédelmi szakemberek, akiket megkereshettek a szülők.

A csoportvezetőn kívül Harta Tamás rendőr főtörzsőrmester, Kupi Andrea Éva, az Ajkai Család- és Gyermekvédelmi Központ igazgatója, Polgárné Monostori Éva iskolavédőnő fogadta az érdeklődőket.

A program a járás többi iskolájában is folytatódik, legközelebb május 5-én, csütörtökön délután fél öt és fél hat között várják a gyermekvédelmi szakemberek a szülőket a Borsos iskola Móra Ferenc utcai épületében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!