Állásbörze rovat

2017.09.18. 14:17

Bakony Ipari Kerámia Kft.

 

 

A Bakony Csoport bemutatkozása:

Bakony Ipari Kerámia Kft. / Ceramdisc Kft / Bakony Kopásálló Technológia Kft

A Bakony Ipari Kerámia Kft már több mint 45 éves múltra tekint vissza, a Bakony Csoport Közép-Európa egyik legjelentősebb műszaki kerámia alkatrészeket előállító társaságává vált az elmúlt években.

Évente több mint 55 millió darab kerámia alkatrészt állítunk elő több mint 200 dolgozóval, termékeinket a világ 20 országában értékesítjük, Európán kívül az USA-ban és a Távol-Keleten is. A csoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd forintot.

Több mint négy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a nagy tisztaságú alumínium-oxid műszaki kerámiák sorozatgyártásában, az általunk gyártott magas minőségű műszaki kerámia termékek különböző iparágakban kerülnek felhasználásra. Készítünk gáztűzhelyekhez és kazánokhoz gyújtóelektróda szigetelőket, ipari hegesztésekhez fűtőpaplan elemeket, sebészeti eszközökhöz kerámia betéteket, állatok jelölésére alkalmas gyomorszondákat, papírgyártó gépekhez akár 10 m-es kerámiaszálakat és komplett víztelenítő egységeket, szivattyúkba tengelyeket és csapágyakat, szelepkerámiákat és egyéb az iparban használatos eszközökhöz alkatrészeket.

Néhány termékünk példaként:

Termékeink a vevői követelményeknek megfelelően készülnek, mindenben megfelelnek az elvárásoknak.

Megkeresésre vevőinkkel közösen fejlesztjük ki a terméket a lehető legjobb megoldás megtalálása érdekében.

Vevőink minél magasabb szintű kiszolgálása és a minőség elérése érdekében 1995 óta az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelően dolgozunk.

Fő profilunk a kerámia termékek tömeggyártása mivel nagy gyártókapacitással rendelkezünk, de kisebb darabszámú termékek gyártására is vállalkozunk.

Jelmondatunk: Célunk a minőség, a vevői megelégedettség!

Munkatársainknak biztos, nyugodt, családias munkakörnyezetet kínálunk, belső képzésünk segít a munka mielőbbi hatékony elsajátításában.

Jelenleg az alábbi pozíciókba keresünk munkatársakat (2017 szeptember):

Gépbeállító lakatos (Feladat: gyártógépek beállítása, üzemeltetése , Elvárás: fémipari szakmunkás végzettség)

Gép karbantartó (Feladat: TMK tevékenység , Elvárás: villanyszerelői vagy elektromos végzettség)

Forgácsoló és esztergályos (Feladat: gépi megmunkálási feladat , Elvárás: szakmai gyakorlat)

CNC köszörűs (Feladat: CNC köszűgépek beállítása, kerámia finommegmunkálás. Elvárás: szakmunkás végzettség és CNC gépbeállítói gyakorlat)

Kemence kezelő (Feladat: kamrás kemence rakományépítése, kemence üzemeltetése. Elvárás: kisteljesítményű kazánfűtői vizsga, targonca vezetői jogosítvány)

Betanított munkás – operátor (Feladat: termékek elszedése gépekről, egyedi megmunkálás

Elvárás: 8 általános végzettség, üzemi tapasztalat)

Készáru ellenőr (Feladat: készáru minőség-ellenőrzés. Elvárás: technikus végzettség)

Vegyipari szakmunkás – alapanyag gyártó (Feladat: alapanyag gyártása. Elvárás: vegyipari szakmunkás végzettség, szakközép vagy érettségi)

Portás munkakörbe megváltozott munkaképességű dolgozót keresünk!

Amit kínálunk: hosszú távú biztos munkalehetőség, határozatlan idejű munkaszerződés, versenyképes jövedelem, mozgóbér, cafeteria belépéstől min. bruttó 20eFt/hó, 100% utazási térítés vidékről bejáró dolgozóknak és egyéb béren kívüli juttatások, jó kollektíva, nyugodt munkakörnyezet, önálló munkahelyek.

Munkarend: több műszakos (terület és munkakör függő).

Munkavégzés helye: Veszprém

A pályázatokat az alábbi címre várjuk:

8202 Veszprém, Pf.2078. vagy [email protected]

Tel.: 06-70-400-6523 (8:00-16:00 óráig)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!