Állásbörze rovat

2017.08.31. 11:35

BALLUFF – automatizálás és szenzortechnika világszinten

Balluff világszerte

A Balluff egy német tulajdonú vállalat, amely az ipari elektronikai alkatrész gyártás és automatizálás specialistája. Gyártó, értékesítési és fejlesztési központokkal rendelkezik világszerte, 62 nemzetközi leányvállalata és képviseleti irodája van.

A mérete ellenére a cég családi tulajdonban van, melynek hatása érezhető a mindennapokban.

A vállalat vezetése hisz abban, hogy a siker az elkötelezett munkavállalókban rejlik. Ezért a vállalaton belül a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítjuk, mindemellett foglalkozunk dolgozóink egyéni igényeivel is.

A vállalat ügyvezetése (Balról jobbra.: Michael Unger, Katrin Stegmaier-Hermle, Florian Hermle)

Balluff-Elektronika Kft.

Veszprémben immáron 28 éve vagyunk jelen, és a veszprémi központ látja el a világszintű gyártás 70%-át, így kiemelten fontos szerepet játszik a vállalat életében. Mindemellett a veszprémi fejlesztési központ is világszintű elismertségre tett szert, amire nagyon büszkék vagyunk.

A veszprémi gyárban elektronikus és mechanikai érzékelők, forgó és lineáris útmérők, azonosító rendszerek és nagy teljesítményű hálózati rendszerek készülnek az ipari kommunikáció számára.

Olyan partnereknek lehetünk beszállítói, mint a Volkswagen csoport, Tesla, Mercedes, Vestas, Bosch, Danone, Nestle, Richter Gedeon

Balluff Elektronika Kft. Veszprém

Szerte a világon több, mint 3300 munkatársunk van, ebből a veszprémi központban 900 főt foglalkoztatunk.

 

Amit munkatársainknak kínálunk

A versenyképes fizetési csomag mellett törekszünk a maximális dolgozói elégedettség elérésére.

A szakmai tudás fejlesztésének érdekében munkatársainkat egyéni teljesítményük alapján értékeljük, fejlesztési célokat határozunk meg. A szakmai kiválóságot, és a jó ötleteket pedig díjazzuk.

A dolgozóknak nyújtott juttatási és szolgáltatási csomagok esetében a munkatársaink véleményét kikérjük, erre alakult az utóbbi évben egy dolgozói csapat, ami munkavállalóink elégedettségével foglalkozik.

Rengeteg olyan szolgáltatást is nyújt a cég, amelyek mind ezen célt szolgálják. Modern étterem biztosítja a napi étkezést, amelyhez naponta 600 Ft támogatás jár minden dolgozónak. Egyebek mellett az egészséges életmódot támogatjuk, sportolási lehetőséget biztosítunk, támogatjuk a dolgozók gyermekeinek nyári táborozását.

A Balluffnál dolgozni

A Balluffnál a pályakezdők és az új munkatársak teljes integrációját biztosítjuk kezdettől fogva, hogy mielőbb részesei lehessenek a sikeresen együttműködő csapatunknak.

Mint minden évben, most is várjuk új munkatársak jelentkezését, jelenleg mérnöki, gépkezelői, operátori pozíciókba.

A juttatási csomagban most volt egy jelentősebb átalakítás, és még kedvezőbb feltételeket biztosítunk, amely főleg a műszakpótlék, a teljesítménybónusz, és a bérlet;- és utiköltségtérítés jelentős emelésében mutatkozik meg.

HR osztályunk készséggel várja a jelentkezőket!

További információt a nyitott pozíciókról és a juttatásokról a Balluff-Elektronika Kft. Facebook oldalán www.facebook.com/balluffelektronikakft találnak, vagy érdeklődjenek a 88/546-300-as telefonszámon. Az önéletrajzokat az [email protected] e-mail címen fogadjuk.

Nézze meg, kik hirdetnek a III. Napló ÁLLÁSBÖRZÉN!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!