hirdetés

2018.03.01. 14:45

JELENTŐS FEJLESZTÉSEK A BEURER-HUNGARIA KFT.-NÉL (x)

Beurer – Az „egészség és jó közérzet” szakértője  

A Beurer GmbH közel 100 éve gyárt és forgalmaz innovatív termékeket az „Egészség és jó közérzet” jegyében. Az anyavállalat központjának a németországi Ulm ad otthont. Az 1919 -es alapításkor a kizárólag fűthető textíliákat gyártó, jelenleg is családi tulajdonban lévő, pénzügyileg független cég mára nemzetközileg is elismert vállalattá nőtte ki magát. A termékkínálat folyamatos bővítése az innováció és a megbízható minőség jegyében zajlik.  A legmodernebb technológiák alkalmazásával a Beurer olyan termékmegoldásokat kínál, melyek maximálisan igazodnak a vevői igényekhez és hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához. A világszerte több mint 800 munkavállalót foglalkoztató vállalat termékeit közel 100 országban kínálja.

Jelentős fejlődés az elmúlt 25 évben

1992 -ben került megalapításra a magyarországi leányvállalatunk, mely az elmúlt 25 év során jelentős fejlődésen és növekedésen ment keresztül. A kezdetben 6 fővel, bérmunkamodellben, 40 000 db terméket gyártó cégünk ma már évente 2,5-2,8 millió terméket állít elő. Telephelyünk több lépcsős fejlesztéseknek köszönhetően érte el mai formáját. 1994 -ben vettük birtokba az első üzemcsarnokunkat. Jelenleg közel 42 000 nm-en 3 üzemcsarnokkal -több mint 4000 nm-es termelőfelületen- és két raktárépülettel- 1500 nm raktárfelületen- büszkélkedhetünk.

A fejlődés felé vezető úton 2004 -es év jelentős mérföldkövet jelentett életünkben, hiszen a bérmunkás időszaknak véget vetve, teljes körű gazdálkodás vette kezdetét.

  • Ágymelegítő, fűtött takaró és infralámpa gyártó üzem
  • Ágymelegítő, fűtött takaró és infralámpa gyártó üzemünkben félautomata és kézi technológiát ötvözve készítjük termékeinket, 2004 óta ultrahangos hegesztési technológiai eljárást alkalmazva.

  • Melegítő párna és lábmelegítő gyártó üzem
  • Melegítő párna és lábmelegítő üzemünk 2006 óta ad otthont az ultrahangos technológiának. A főként kézi vezérlésű félautomata berendezést 2017 -ben a legmodernebb robottechnikával ellátott gépsor váltotta fel.

  • Fűtőszál gyártó üzem
  • 2010 óta a termékeinkbe beépülő fűtőszál gyártását is Magyarországon végezzük, melynek éves gyártási mennyisége meghaladja a 20 millió métert.

    Tiszta és biztonságos munkakörnyezetet biztosítunk

    Nálunk a fizikai munkavégzés sem jár nehéz megterheléssel, munkatársaink tiszta és biztonságos környezetben könnyű fizikai munkát végezve dolgoznak azon, hogy vevőink igényeit a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

    Elismerjük munkatársaink teljesítményét

    Az anyavállalat fejlesztési stratégiájában kiemelkedő jelentőséggel bíró vállalatunk közel 300 főnek ad munkát a megyében. Versenyképes alapbért és kompenzációs csomagot kínálunk, amit széles körű béren kívüli juttatásokkal teszünk még vonzóbbá.

    Jelentős beruházások

    A vállalat stratégiai szerepét megerősítendő a Beurer-Hungaria Kft. tulajdonosa jelentős gépi -és épületberuházásokat tett lehetővé a közeljövőre vonatkozóan. Tervek szerint 2018. júniusára elkészül egy 1 000 nm-es üzemcsarnokunk, melyben egy új ultrahangos hegesztőgépsor, valamint egy kasírozó gépsor is helyet kap.

    Beruházások mértéke megközelíti a 3 millió €-t.

     

    Címkék#beurer

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!