Bakonytamási

2016.04.11. 18:31

Tisztújítással egybekötött közgyűlés Bakonytamásibn

Bakonytamási - Tisztújítással egybekötött éves közgyűlésüket tartották a Veszprém Megyei Falu- és Tanyagondnokok Egyesületének tagjai Bakonytamásiban.

Napló-információ

Bélafi Károly megyei elnök köszöntője után Németh Károly, a vendéglátó önkormányzat polgármestere üdvözölte a rendezvényre egybegyűlteket, majd röviden bemutatta a községet és megköszönte a falugondnokok munkáját. Ezután bonyolították le a közgyűlést.

A megyei elnöktől megtudtuk: az egyesületük 1999-ben Zalagyömörőn alakult 17 önkormányzat közreműködésével. Mára 103 tagja van a szervezetnek, amely szavai szerint az ország egyik legjobban működő egyesülete, az anyagi gazdálkodásuk stabil. Beszámolója végén Bélafi Károly - aki az egyesület megalakulástól kezdve ellátta az elnöki teendőket - megköszönte az eddigi bizalmat, amelynek elmondása alapján a legjobb tudása szerint próbált megfelelni, majd pedig bejelentette a tisztségről való lemondását. Ugyancsak lemondott a vezetőség többi tagja is.Az ezt követő vezetőségválasztáson Schumacher Mária bakonysági falugondnoknőt választotta meg elnöknek a közgyűlés. Az elnökség további két tagjának a hidegkúti Bélafi Károly leköszönő elnököt, valamint Regenye Csaba sólyi falugondnokot választották.

A rendezvény zárásaként a jelenlévők terített asztaloknál, jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretében beszélték át a napi teendőikkel kapcsolatos dolgaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!