Balatonfüred

2013.04.23. 12:13

Kiváló eredmények a szolfézs versenyen

Hetvenöt diák részvételével rendezték meg a második szolfézs versenyt a Ferencsik János Zeneiskolában a múlt héten.

Győrffy Árpád

A gyerekeknek énekelni, szolmizálni kellett, valamint első osztálytól volt írásbeli dolgozat is. A zsűrizést Viola Erzsébet és Óriás Imréné végezte. A versenyen összesen öt nívódíjat osztottak ki a hibátlanul versenyzőknek: Erhardt Enikőnek, Mayer Gergőnek, Mórocz Annának, Kiss Marcell Andrásnak és Pálfi Zsoltnak.

Huszonhat diák, Kiss Johanna, Albert Patrícia, Fazekas Rebeka, Stegura Benedek, Szigethi Borbála, Varga Arnold, Végh Hunor, Vida Róza, Pálfi Máté, Farkas Anna, Radics Sára, Udvari Csenge, Hajda Karina, Csizmazia Virág, Lipthay Hanna, Horváth Kinga Réka, Bánó Bendegúz, Korcsog Adél, Szondi Máté, Tóth Brigitta, Szabó Dániel, Steierlein Kata, Hada Lizett, Lakos Éva aranyat, 34 ezüstöt, nyolc bronzot érdemelt a teljesítménye alapján, ketten oklevelet kaptak. A szolfézs verseny szervezői és egyben a gyerekek felkészítői Kiss-Sebők Beáta és Zsár Éva voltak. Jövőre szeretnék területi szinten megrendezni a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!