Balatonfüred

2016.10.03. 13:12

Balatonfürednek nem kellett a három milliárd

Veszprém- Ha Rómának és Saint-Tropeznek megfelelő volt a Harley-Davidson (HD) világtalálkozó, akkor talán Füreden is elfért volna, ezt mondta többek között Dobai Attila, az alsóörsi HD motoros találkozó ötletgazdája, főszervezője, üzletember arra a kérdésre, hogy Balatonfüred nem látná szívesen a világszerte ismert, rangos rendezvényt a városban, ahogy erről - ellentétben a polgármesterrel - képviselői döntés született nemrég.

Kovács Erika

Az üzletemberrel egy rendezvényen találkoztunk hétfőn Veszprémben, ahol megkérdeztük a véleményét. Dobai Attila elmondta:  „nem volt egy szerencsés dolog elutasítani, ráadásul tizenéve dogoztunk ezen, hogy idehozhassuk a találkozót, és ami többek között Saint-Tropez és Róma számára jó, talán  Füreden is elfért volna”.Egyik képviselő szavaira, aki azt mondta, Balatonfüred ennél sokkal elegánsabb város, Dobai közölte, tájékozatlanságra vall a kijelentés, mindemellett  tízezer ember 30 ezer vendégéjszakát töltött volna el a városban a szezon elején, és három milliárdos költéssel lehetett volna számolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!