Belföld

2009.02.09. 03:27

A kézilabdás áldozatokról

<b>Veszprém</b> - Az MKB Veszprém honlapjának adatai szerint a bukaresti születésű Marian Cozma pályáját a román Dinamo Bucuresti csapatában kezdte, a veszprémiekhez 2006-ban került.

Munkatársunktól

Az MKB Veszprém honlapjának adatai szerint a bukaresti születésű Marian Cozma pályáját a román Dinamo Bucuresti csapatában kezdte, a veszprémiekhez 2006-ban került. A román válogatottban 2002-ben debütált Fehéroroszország ellen.

A 22 éves Zarko Sesum 2007-ben lett a veszprémi csapat tagja, 2006-ban az innsbrucki junior Európa-bajnokság legjobb játékosának választották. Nyugati klubok ajánlatait utasította vissza, hogy Veszprémbe jöjjön.

A világ egyik legnagyobb kapustehetségének tartott Ivan Pesic korábban az RK Zamet Rijeka játékosa volt, a veszprémieket 2008 óta erősíti. Az alig 20 esztendős játékos a világbajnokságon ezüstérmet szerző horvát válogatott keretének tagjaként épp egy hete ünnepelhette a sikert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!