Belföld

2009.05.27. 02:29

A születés csodája

Pápa - Azt mondják, lehetetlen felkészülni rá. Az anyaság, a gyermekszülés olyan csoda, amit átélve lehet csak igazán megérteni. Persze azért nem árt előkészíteni a kicsi érkezését.

Nagy Imre

Ezért volt hasznos a nőknek, várandós anyáknak szervezett pápai program. - A rendezvény a várandóssággal, születéssel, szüléssel, szülői szereppel foglalkozó ismeretterjesztő, tájékoztató előadások sora. A pápai program teljes mértékben helyi, önálló szervezésű - mondja Nemesné Horváth Csilla kistérségi vezető védőnő. 

- Fő célja, hogy új ismereteket adjon a várandós, illetve a kisgyermekes anyáknak a testi-lelki egészség védelme és fejlesztése érdekében. A gyermek születése óriási változást idéz elő az anyák, a családok életében. 

Rendezvényünkön e szerepváltás okozta gondokkal, illetve a megoldási lehetőségekkel foglalkozunk. Az édesanya a gyermeke egészségéért is felelős, ezért biztos szívesen fogadja a területi védőnő segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!