Belföld

2006.08.21. 02:26

Brutális gyilkosság

Balatonfüred (h) - Részben elismerte a bűncselekmény elkövetését az a 47 esztendős helybeli férfi, akit egy vasárnap hajnalban elkövetett gyilkossággal gyanúsít a rendőrség - tájékoztatott tegnap este a főkapitányság sajtóügyeletese. Péter Katalin őrnagy elmondta, hogy a 32 éves áldozatot szobája közepén a déli órákban találta meg főbérlője. Azonnal hívta a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megerősíteni, de értesítették a rendőrséget, mivel valószínűsítették, hogy a nő bántalmazás miatt vesztette életét.

nincs nev

Péter Katalin közölte: a helyszíni szemle során beigazolódott a feltevés, a nőt a hajnali órákban brutálisan bántalmazták egy ismeretlen eszközzel, és emiatt vesztette életét. A megyei főkapitányság és a városi kapitányság munkatársai az adatgyűjtés és a tanúmeghallgatások után nem sokkal elfogtak és előállítottak egy 47 esztendős helyi férfit, aki részben beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfit emberöléssel gyanúsítják.

Az adatgyűjtés és a gyanúsított kihallgatása még az esti órákban is folyt, bővebb tájékoztatást később ígért a rend- őrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!