Belföld

2009.04.06. 06:28

Cozma-gyilkosság: újabb gyanúsítottak!

Veszprém - Bűnpártolás miatt újabb két embert állítottak elő a Cozma-gyilkosság kapcsán a nyomozók.

Kiss Nikolett

Egy budapesti nő szabadlábon védekezhet, egy szintén fővárosi férfit pedig harminc napra előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság bűnpártolás miatt - tudtuk meg tegnap az elmúlt hét fejleményeit Váradi Piroskától, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

Mindeközben a Blikk tudni véli, hogy lelkileg összeomlott a fogdában N. Győző, a február 8-án történt gyilkosság egyik kulcsfigurája. Az újság szerint képtelen feldolgozni, hogy az életfogytiglani börtönbüntetés réme fenyegeti. 

Sz. Iván
ügyvédje szerint pedig ügyfele kérte, hogy vessék alá a hazugságvizsgálatnak, ám ezt nem engedélyezték a hatóságok. A gyanúsítottaknak továbbra is emberölés miatt kell felelniük, ám még mindig nem tudni, ki gyilkolta meg a sportolót. 

Addig, amíg ez nem tisztázódik, bármelyikükről feltételezhető, hogy övé volt a gyilkos döfés - írta a lap. A rendőrség vélhetően nyár elejéig le akarja zárni a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!