Belföld

2009.11.11. 13:44

Fidesz: a kormánynak már papírja is van politikája fenntarthatatlanságáról

Budapest - A Fidesz szerint Bajnai Gordon miniszterelnöknek és a szocialista kormánynak most már papírja is van arról, hogy a megszorításokra épülő gazdaságpolitikája fenntarthatatlan és ellentétes az európai gazdaságpolitikával.

MTI

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján ezt az Európai Bizottságnak a magyar költségvetéssel kapcsolatban néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra hozott prognózisával összefüggésben mondta.
   
A fideszes politikus szerint már csak Bajnai Gordon és az MSZP-s, SZDSZ-es képviselők nem hajlandók belátni, hogy a 2010-re tervezett büdzsé fenntarthatatlan.

"Azt kérjük, hogy ha már a magyar emberek hangjának nem hajlandók hinni a kormányzó erők, akkor legalább az Európai Bizottságnak higgyenek, és ezt a költségvetést ebben a formában haladéktalanul vonják vissza" - szólított fel Szijjártó Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!