Belföld

2006.08.21. 02:25

Sok baleset történt a hétvégén

Megyei körkép (hgy) - Több súlyosabb és könnyebb sérüléssel járó közlekedési baleset is történt a megye közútja- in a hétvégén.

Mórocz Zsolt

A mentőszolgálat ügyeletese érdeklődésünkre elmondta, hogy Bazsi községből egy füsmérgezést szen- vedett személyt szállítottak szombaton reggel kórházba. Várpalotán, a lőtér közelében felborult egy autó, a helyszínről egy súlyos sérültet szállítottak el a mentők. Balaton- füred belterületén szombaton kora délelőtt két autó ütközött, Balatonaligánál szintén két jármű karambolozott. Mindkét helyszínen egy-egy személy sérült meg. Egy személy sérült meg Berhida belterületén, amikor két jármű ütközött. Szombaton délután Inotánál árokba borult egy személygépkocsi, a Füred kempingnél pedig egy vízisíelő szenvedett súlyos sérüléssel járó balesetet. Vasárnap hajnali negyed kettőkor egy gépkocsi felborult Felsőörs határában, reggel pedig a 71-es úton Badacsonyörsnél. Előbbi helyszínen egy, utóbbin két személy sérült meg. A délelőtt folyamán több autó is ütközött Balatonfűzfő belterületén. A baleset következtében könnyebb sérülés történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!