Döbrönte

2015.12.10. 13:32

Negyed százada áll a község élén Döbrönte polgármestere

Döbrönte – Negyed százada áll a község élén Döbrönte polgármestere, Cseh Lajos. E jeles alkalom apropóján köszöntötték a település vezetőjét.

Polgár Bettina

Müll János, Döbrönte alpolgármestere köszöntőjében kiemelte: Cseh Lajos azon kevesek táborát gazdagítja, akik az első helyhatósági választástól kezdve folyamatosan, immár 25 éve élvezik a választópolgárok bizalmát. – A megyéből mindössze hat, országos szinten pedig 167 polgármestert ért ez a különleges megtiszteltetés – hangsúlyozta a számadatok tükrében Müll János.

Cseh Lajos (balról a második) negyed százada vezeti Döbröntét

Az alpolgármester beszédében rámutatott: Cseh Lajos 26 évesen vállalta el a település igazgatását, 51 esztendősen pedig már tapasztalt, rutinos vezetőnek vallhatja magát. Mint mondta, ez a teljesítmény az elvégzett munkát is minősíti: utak, járdák, árkok újultak meg, buszmegálló épült, a község lakó pedig mindig felkereshették gondjaikkal, észrevételeikkel, javaslataikkal a polgármestert.

– Ha végigmegyünk a falun, jóleső érzéssel vehetjük tudomásul, hogy a sok munka nem volt hiábavaló. Szép és rendezett környezetben élhetünk egy olyan községben, ahova a környező településekről és távolabbról is szívesen érkeznek látogatók – fűzte hozzá Müll János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!