Borosta

2010.12.05. 08:03

Meglepetés a javából: Dubaiba szervezett álomutat a kedves

Ajándékozni öröm. Luca Márió öröme hatalmas volt, amikor látta, párja, Simó Edit meglepetését a határszéli benzinkút büféjében. Miért mentek odáig?

Kovalcsik Katalin

A fővárosi otthonukban Edit reggel felkelt, készülődött, ahogy mindig, hiszen a párjával együtt szoktak elindulni naponta  a munkába. Még  a reggelinél kapott a kedvesétől egy borítékot, amelyben az állt, hogy ez a nap más lesz, mint a többi. Edit örült, gondolta,  a párja a születésnapján akarja meglepni.  
- Nem sejtettem semmit, az viszont  kicsit furcsa volt, hogy Márió a munkába indulás előtt adott egy másik borítékot, abban egy kérdéssel: tudok-e vakon bízni benne? Persze,  válaszoltam. Ekkor kaptam egy sálat, kössem be a szemem, indulunk. Autóztunk már vagy fél órát, amikor az M1-esen megálltunk  egy benzinkútnál, ahol levehettem a sálat és a kezembe adott  egy másik borítékot. A munkahelyi főnököm üzent, közölte velem, egy hétig  szabadságon lehetek. Meglepődtem.
A fiatalok bementek  a benzinkút büféjébe, ahol Edit legnagyobb meglepetésére mindkettőjük szülei üldögéltek, szinte várták őket.   
- A negyedik borítékot  ott kaptam meg, abban egy utasbiztosítás lapult. Ekkor már gondoltam, hogy nem egy egyszerű, egynapos bécsi kiruccanásról lehet szó. A következő borítékból  Dubaiba szóló repülőjegy kandikált ki. Elsírtam magam. Este már az Indiai-óceán partján álltunk!
Edit  édesanyja pakolta börőndbe a ruhákat, amikre a lányának egy dubai nyaralás alatt szüksége  lehet, Márió szülei visszahozták a fiatalok kocsiját, mindenkinek volt feladata a meglepetés előkészítésében.
- Csodás hetet töltöttünk kint, találkoztunk a barátainkkal,  jártunk Abu dhabiban - mesélték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!