Borosta

2010.09.01. 12:58

Ő lett Mr. Sárm

Veszprém - Próbálkozott már a modellkedéssel, de most inkább még a versenytáncra koncentrál a 24 éves Józsa Vendel, aki Nyugat-Magyarország veszprémi döntőjének szépeként a Mr. Sárm cím birtokosa lett idén.

Halmos György

A Budapesten élő, 24 éves, 185 centiméter magas Vendelnek ismerősei hívták fel a figyelmét a versenyre, amit egy jó kalandnak tekintett.

- A tánc fontosabb számomra jelen pillanatban, de persze a divatszakma sem áll távol tőlem - vallja. Ha a fotói alapján készült portfolió elnyerné egy nagyobb divatház tetszését, és Párizsba, Milánóba, Londonba hívnák fellépni, nem mondana nemet.

A sármos fiatalember szerepelt már a Fashion Week nevű divatrendezvényen és több bemutatón is. A modellkedéshez és a tánchoz is  fontos a hibátlan, kisportolt testalkat, ezért Vendel rendszeresen jár edzőterembe, karatézott is, és szeret lovagolni. Szerencsés alkatának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően nyugodtan eheti kedvenc ételét, a pacalpörköltet kovászos uborkával.

Vendel maximalista a kifutón, a táncban, a tanulásban és a magánéletben is. A fiatalember a műegyetem mélyépítő szakán tanul, és később szeretne a doktori képzésen rész venni.

- A tánc, a tanulás  sok lemondással jár. Ha van időm, szívesen töltöm barátaimmal az időt, eljárunk szórakozni. Mértéktartó vagyok, egy-egy pohár fehérbort szívesen megiszom jó társaságban, de például még soha nem cigarettáztam  életemben.

Fontos szerepe van az életében a rendszerességnek, de van, amikor sok mindent félre kell tennie, mert egy huzamban akár 30-40 órát is tervezéssel kell töltenie. Aki a divatszakmában akar érvényesülni, annak adnia kell magára; Vendel nem követi a legutolsó divatot, de szeret lezserül és elegánsan öltözködni, vagyis ha teheti, akkor leginkább zakóban jelenik meg társaságban.

- Nehéz megfogalmazni, de természetesen vannak visszajelzések arról, hogy jól nézek ki. A szépségből soha nem akartam előnyt kovácsolni, ezzel visszaélni - teszi hozzá mosolyogva Mr. Sárm.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!