Borosta

2010.10.29. 12:34

Világzene és romantika Kövi Szabolcstól

Férjek és férfiak, itt az idő, hogy párunkat elvigyük egy romantikus koncertre. Kövi Szabolcs Székesfehérváron mutatja be új, világzenei albumát.

Gyuricza Ferenc


Kövi Szabolcs spirituális zenei alkotásaival évek óta és töretlenül van jelen a köztudatban. Melódiái mindig felemelnek és kizökkentenek a hétköznapokból, szárnyalni hívják a lelket oda, ahol valóban otthon érzi magát: ahol a nyugalom és a lélek csendje honol.
- Egy hölgynek, aki akkoriban nagyon nagy bajban volt, olyan mértékben omlott össze az élete, mint amit a legtöbbünk el sem viselt volna.  Később elárulta, hogy a zeném tartotta benne a lelket. Minden környékbeli koncertemre  eljött, és végül sikeresen átverekedte magát az iszonyatosan mély gödrön, és végül,  több év után én is megnyugodhattam a sorsa alakulása felől - mesélte a zenész, aki szerint ha  az illető életének jóra fordulásában - akár csak kicsit is  - szerepe volt a zenéjének, akkor már megérte az egész munka, a zenetanulással és a zenéléssel töltött évek.
Kövi Szabolcs a Dunántúlon elsőként Székesfehérváron mutatja be legújabb spirituális világzenei albumát egy koncert keretében,  november 12-én 18 órától,  a Régió Házában. Férjek és férfiak, itt az alkalom elvinni párunkat egy romantikus koncertre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!