Bulivan

2009.12.27. 13:24

Zajos karácsony – Buli a bejglin túl

Karácsony utáni intenzív lazítást kínál négy zenekar vasárnap esti koncertje, hogy végre levehessük a rénszarvasos kötött pulcsit, és kiizzadjuk a bejgli túladagolás okozta mérgeket. Pop, rock és metal karácsonyra.

Kiss Nikolett

Az Expresszóban vasárnap este végre kiszabadulhatunk a rokonok fojtogató karjai közül és a haverokkal ünnepelhetjük a karácsonyt. A sort a jól ismert veszprémi bandával, a veszprémi gyökerekkel rendelkező Pigs Might Fly-jal kezdhetjük, akiknek idén jelent meg első nagylemeze, és ünnepelhették harmadik szülinapjukat. Crossover metal minden szinten.

A második fellépő a dörgős hardcore témákat okos pop és rock elemekkel bolondító Falcongate, akik nem elég, hogy nyáron Kínában turnéztak, mostanában egy Lady Gaga feldolgozással borzolják a rádióhallgatók idegeit.

A 2004 óta zenélő The Grenma dolgoztatja meg harmadiknak ugráló izmainkat, nem épp a nagyinak való punkos zenéjükkel.

The Idoru az underground metal szcéna veteránja, 2003 óta három nagylemezzel, külföldi turnékkal, és számtalan koncerttel bizonyítottak már.

Az Insane szintén nem kezdő banda: tíz éve zenélnek, négy nagylemezzel büszkélkedhetnek, amelyekből a legutóbbit (Our Island – Our Empire) Fonogram-díjjal jutalmaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!