Bulivan

2011.06.14. 06:20

Tízezrek a Cseri-parkerdőben

Várpalota - Öt nap alatt száznál is több koncert és program, több tízezer látogatóval. Hétfőn este zárult a Pannónia Fesztivál (PaFe).

Munkatársainktól


Emlékezetes bulit prezentált például a Pálinkadallalszinte mindenkit poharazásra csábító Magna Cum Laude, az egész nagyszínpados közönséget megugráltató Depreszszió, a Lehetek én is című nótával generációs himnuszt alkotó Vad Fruttik, s a népzenét ezrekkel megszerettető Csíkzenekar is. Ami a Veszprém megyei előadókat és zenekarokat illeti, idén nem lehet panaszunk a felhozatalra, hiszen a Pannónia Fesztivál idején színpadra lépett Sub Bass Monster, a Hősök, a Deep Inside, a Septicmen és a Pigs Might Fly is, mindegyikük elismerő tapsot kiváltva a fesztiválozókból. A rendhagyó módon ötnaposra hízott várpalotai fesztivál hétfői zárónapján olyan bandák adták a talpalávalót a még talpon lévőknek, mint a Mobilmánia, a Kormorán, az Ismerős Arcok, az Ossian és a Keresztes vitézzel a honi metálzene egyik alapvetését megalkotó Moby Dick.

Képgalériáink itt és itt.

Több sátorból lopott a külföldi tolvaj. Részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!