Bulivan

2012.01.17. 13:07

Murak vezetheti a Gödör Klubot

Budapest, Veszprém - Az Utcazene Fesztivált is jegyző veszprémi Muraközy Pétert bízták meg a kultikus fővárosi kultúrközpont, a Gödör Klub programjainak szervezésével a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft.

Szabó Péter Dániel

Utóbbi cég veszi át a Gödör Klub működtetését február 1-től, mivel az eddigi üzemeltető szerződése január végén lejár. Mindezt Englert Róbert, a Design Terminál ügyvezetője jelentette be kedden sajtótájékoztatón. Elmondta, már készül a Gödör beruházási terve, az ingatlan eddig kihasználatlan tereiben 2012 második felében indulhat meg az építkezés, közel 1000 négyzetméterrel bővülhet a klub területe. Az átadás-átvétel február elején tíznapos szünettel jár, ezt követően a klub programjai a beruházással párhuzamosan is futnak majd, az építkezés várható befejezéséig, 2013 végéig.



A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Gödör Klub programjainak szervezésével a veszprémi Muraközy Pétert bízzák meg. Az Utcazene Fesztivál mellett a soproni VOLT és a zamárdi Balaton Sound szervezéséért is felelős veszprémi szakember feladata a klub eddigi profiljának megtartása mellett a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása és a Gödör-beruházás befejezésének a koordinálása. 

-  A zenei és egyéb művészeti programok mellett az új stábbal folytatni szeretnénk az olyan értékteremtő kezdeményezéseket is, mint a roma programok vagy a táncházak - tette hozzá Muraközy Péter, aki megjegyezte, a programokat a jövőben is a vendéglátás bevételeiből és külső támogatásokból finanszírozzák majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!