Bulvár-celeb

2021.04.30. 15:30

Megvakult a motoros, miután szemen dobták egy tojással

Csínytevésnek indult, majdnem halálos baleset lett a vége.

Forrás: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

Jobb szemére megvakult egy motoros Angliában, Leicesterben, miután egy autóból valaki megdobta egy tojással. Csak a szerencsén és a motoros lélekjelenlétén múlt, hogy a balesetből nem lett nagyobb tragédia.

A szörnyű baleset egy 33 éves férfival, Marc Toone-nal történt meg még tavaly januárban. A Metro felidézte, hogy azon a napon egy autós banda szórakozott a városban: tojásokkal dobálták meg az autójuk ablakából a mellettük elhaladókat.

A 33 éves férfin hiába volt sisak, amikor a baleset történt, állítása szerint felhúzta az arcpajzsot. Éppen ebben a pillanatban dobták meg az autóból, pont a jobb szemét érte a találat. A férfi azt mesélte, érezte, hogy valami folyik az arcán, majd amikor hazaért, látta, hogy az egész arca csupa vér.

Az autót vezető 18 éves férfi beismerte tettét, ezért 12 hónapra eltiltották a vezetéstől és 500 font kártérítés megfizetésére kötelezték.

A bíróság kimondta, hogy a csínytevés akár végzetes is lehetett volna, hiszen ha a motoros ijedtében elrántotta volna a kormányt, akár balesetet okozhatott, vagy meg is halhatott volna – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!