Bulvár

2009.08.25. 08:44

A Vogue főszerkesztőjének nem tetszik Letterman zoknija

New York - Anna Wintour szeme mindent lát: a Vogue divatmagazin David Letterman műsorában vendégeskedő főszerkesztőjének a showman zoknijával akadt gondja, "érdekes" jelzővel illetve a ruhadarabot.

MTI

Letterman előzőleg "bénának" nevezte magát a műsorban, aki semmit sem ért a divathoz. Elő is villantotta szürke zokniját, és kihívóan arra buzdította a divatkirálynőt, hogy "vessen rá egy pillantást, édes". Akkor hangzott el a tömör és velső minősítés.

Bár már több mint húsz éve áll a Vogue élén, Anna Wintour most először vendégeskedett David Letterman Late Show című műsorában. A legbefolyásosabb divatlap főszerkesztőjét abból az alkalomból hívta meg a showman, hogy most mutatják be a The September Issue (A szeptemberi szám) című dokumentumfilmet, amely a 2007 szeptemberi lapszámának elkészültét tárja fel. Az említett kiadás volt a magazin 117 éves történetének legvaskosabb száma, több mint 800 oldalt töltött meg.

A műsorban Wintour nem csinált túl nagy ügyet abból, hogy zsarnoki és kemény főnök, de elismerte, hogy szókimondó munkatársaival. "Nos, nagyon határozott vagyok, és megpróbálok igen egyértelmű utasításokat adni azoknak, akikkel együtt dolgozom. Előfordul, hogy nem azt hallják tőlem, amire számítanak" - mondta a főszerkesztő, aki hozzátette: nem mindig "szívélyes és ennivaló", de elismeri a kiváló munkát.

"Szorongatta már valakinek a nyakát?" - kérdezte a közönséget megnevettetve Letterman. "Hát maga?" - vágott vissza Wintour.

A brit születésű divatkirálynő figyelmen kívül hagyta azt a megjegyzést, hogy Az ördög Pradát visel című filmben róla mintázták volna Meryl Streep karakterét. Szerinte Miranda Priestly csak egy kitalált történet része.

A The September Issue - amelyet Wintour a divatipar mérföldkövének nevezett - az őszi szezon kezdetekor kerül bemutatásra. A film rendkívül fontos a nehéz időket élő divatvilág számára - mondta a Vogue vezetője.

Letterman kérdésére, hogy mit kezdjen egy olyan ember, akinek a gazdasági válság miatt csak 20 dollárra (3700 forint) rúg a divatköltségvetése, Wintour azt felelte: "Nos, vehet egy rúzst".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!