Bulvár

2014.05.08. 18:57

Jude Law Tihanyban forgat

Információink szerint a következő napokban Tihanyban forgat a Spy című akció-vígjáték stábja, köztük Jude Law is.

Napló információ

Úgy tudjuk a Park Szállóban - az egykori MSZMP üdülőben -, a Balatoni Limnológiai Intézet mellett lesz a forgatás központja, ahova helikopterrel hozzák és viszik a sztárokat. A rendőrség a környéket lezárta, megközelíthetetlen a helyszín. Úgy tudni a forgatási munkálatok miatt szombaton lezárják a Balatonfüred és Tótvázsony közötti utat is.

Jude Law brit színész érkezése a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre 2014. március 29-én. (MTI Fotó: Kallos Bea)

Jude Law a Spy című akció-vígjáték forgatása miatt van Magyarországon, rajta kívül Melissa McCarthy, Jason Statham, Rose Byrne, Miranda Hart, Bobby Cannavale, Nia Long és 50 Cent is játszik a filmben, a rendező és a forgatókönyvíró pedig Paul Feig.

A forgatás korábban Budapesten is zajlott, ahol Jude Law annyira fesztelenül viselkedett, hogy egy romkocsmában Zimány Linda modellre is ráhajtott, az esetről videofelvétel is készült:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!