Bulvár

2009.12.01. 13:01

Elindultak! Újra Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszti a hallgatókat

Örülhetnek a hallhatók, hiszen Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János visszatért az éterbe. A három már jól ismert és nagy szeretetnek örvendő hang mostantól minden hétköznap reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en..

Kiss Nikolett

Ugyanaz a frekvencia, ismert műsorvezetők és műsorelemek, a megszokott stílus és hangzásvilág - új rádió és új műsorcím.

Röviden így foglalhatnánk össze azt a műsort, amely elindult a Class FM reggeli műsorsávjában. A fiúk már az első napon hozták a régi formájukat, és nevetésre bírták a hallgatókat. Az sms-ek csak úgy záporoztak, a rádió honlapját pedig többször lefagyasztotta a rengeteg kattintás.

„Bár jól esett egy kis pihenés, már hiányzott is a rádiózás. Örülök, hogy visszatérhetünk, és hogy ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen a visszajelzések alapján a hallgatók is ezt várják tőlünk. Mi pedig legalább annyira számítunk rájuk, mint ők ránk” – mondta Sebestyén Balázs.

A srácok legfontosabbnak természetesen továbbra is azt tartják, hogy a hallgatókat maximálisan kiszolgálják és ígérik, hozzák a megszokott formájukat, önmagukat adják majd, ahogy ezt eddig is tették:

„A könnyed, ám igényes szórakoztatást tűztük a zászlónkra, és továbbra is minden nap azon dolgozunk, hogy a mi szeretett hallgatóinknak kellemesen induljon a napjuk” – mondta Rákóczi Ferenc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!