Bulvár

2009.07.31. 06:31

Hamilton: fantasztikus lenne Schumacher ellen versenyezni

Hamburg - A címvédő Lewis Hamilton óriási lelkesedéssel tekint a lehetőség elé, hogy bő három hét múlva a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherrel versenyezhet.

MTI

"Fantasztikus lenne vele megküzdeni - mondta csütörtökön a McLaren-Mercedes brit pilótája. - Michael minden idők egyik legnagyobb sportolója és máris egy legenda."
    
Hamilton 2007-ben debütált az autósport elitkategóriájában, éppen az után, hogy Schumacher visszavonult.
    
"Az egész világ figyelemmel követi majd a visszatérését. Izgalmas lesz látni, ahogy egy futamra felkészül és számomra megtiszteltetés lesz, hogy ellene versenyezhetek" - fogalmazott a szigetországi pilóta, aki minden jót kívánt nagy elődjének, egyúttal ismételten elmondta, hogy bízik a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén balesetet szenvedett brazil Felipe Massa mielőbbi felépülésében.
    
A német sztár szerdán jelentette be, hogy - a Ferrari kérésének eleget téve - felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon Massát. 

Nagy érdeklődéssel várt visszatérésére augusztus 23-án, Valenciában kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!