Bulvár

2009.10.14. 12:31

Hatalmas sikert aratott Mészáros Márta új filmje - Az utolsó jelentés Annáról című alkotást csütörtöktől játsszák a mozik

Napló - Nagy sikert aratott Mészáros Márta új filmje, az Utolsó jelentés Annáról, amelyet kedden este mutattak be az Urániában.

Kiss Nikolett

A teltházas díszbemutatón megjelentek az alkotók, családtagjaik, a barátok, a filmszakma, de a sztárvilág számos képviselője is kíváncsi volt a Kéthly Anna politikusnő életéről szóló filmre

Mészáros Márta, az Utolsó jelentés Annáról rendezője az elsők között érkezett meg a díszbemutatóra, őt követte a film egyik betétdalát éneklő Keresztesi Ildikó és férje, Kicska László.

Az alkotók családtagjain és barátain kívül a színészóriás Garas Dezső is kíváncsi volt a filmre, ahogy Bárdos András és Máté Krisztina is. A házaspár a díszbemutató előtt láthatóan kerülte az újságírókat és a fotósokat, és arra is gondosan ügyeltek, hogy a film végén észrevétlenül távozzanak a helyszínről.

A szakma részéről többek között Herendi Gábor, Pataki Ági és férje, illetve Ragályi Elemér képviseltette magát. A film főszereplője, a Kéthly Annát alakító Eszenyi Enikő csak a meghajlásra ért oda, míg párja, Kamondi Zoltán filmrendező már az elsők között megérkezett.

A Vígszínház igazgatója azért késett, mert a film másik főszereplőjével, Fekete Ernővel az Othellót próbálták a színházban.

Az est háziasszonya Bényi Ildikó volt, aki a mozi végén hangos taps kíséretében felszólította az alkotókat a színpadra. Mészáros Márta először a közönség szeretetét hálálta meg, majd köszönetet mondott a film készítőinek és szereplőinek.

A bemutató után az egybegyűltek egy pohár ital mellett beszélgettek tovább a filmről az Uránia Filmszínház kávézójában, ahol az alkotás producere, Sándor Pál fogadta az őszinte gratulációkat.

Hámori Gabriella, Kováts Adél és Czinkóczi Zsuzsa kiváló alakításuk mellett elegáns megjelenésükkel hívták fel magukra a figyelmet.

Cserhalmi Györgynek számos színházi és egyéb elfoglaltságai mellől sikerült elszabadulni a bemutatóra, ám a koccintást már nem tudta megvárni

A film vélhetően hasonló sikert arat majd a közönség köreiben is: Mészáros Márta új filmjét október 15-étől láthatják a mozikban.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!