Bulvár

2009.02.16. 11:20

Kate Moss vagy Justin Timberlake?

<b>Napló</b> - A legstílusosabb férfinak választotta <em>Justin Timberlake-et</em> az amerikai GQ férfimagazin.

Szausev Xénia

A magazin márciusi számában jelenik majd meg a 10 legstílusosabb amerikai férfit felvonultató ranglista, amelynek első helyét idén Justin Timberlake érdemelte ki. 

A magazin szerint az énekes komoly hatással bír magára a divatra, és megvan a bátorsága ahhoz, hogy kockáztasson, és olyan új trendeket teremtsen, mint a kalapok, a háromrészes öltönyök, vagy éppen a vékony nyakkendők viselete.
    
Timberlake - akinek már több éve fut saját, William Rast márkanévre keresztelt ruhakollekciója - a modell Kate Mosst tartja igazi divatikonnak. 

A 28 éves szívtiprót saját elmondása szerint rettentően bosszantja, ha valakinek az egész öltözéke csupán egy kalapra épül, és ő maga sosem venne fel kárómintás pulóvert a golfpályán kívül. Az énekes inkább az egyszerű stílust részesíti előnyben.  

A  lista további helyezettjei között van, a rapper T.I., Kanye West, Jason Schwartzman, a hotelmágnás Andre Balazs, valamint a fotográfus Alexi Lubomirski is.

(Forrás: MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!